Kategoriarkiv: vlt nyheter

Ul spö

av | 28.12.2016

ul spö

UL-HASPELSPÖN Stort utval i det vi kallar UL-spön. Fiskespö till lätt fiske med små bete som inte väger så mycket. Spön som ger mycket vild fight med fiskarna även om fiskarna är små. Sida 1 av 3 - hur stor fisk kan man fiska med UL - postad i Spinnfiske: har precis skaffa mig mitt första UL spö ett ABU combo 5,3 kastar g min fråga är hur stora firrar klarar spöt av? det jag tänkte mest på var gädda & rengbåge //real-understanding.info köpa ny UL utrustning! Hjälp tack - Utrustning. Längden på ett UL-Spö varierar men många brukar ligga runt en 6 fot. Det som alla UL-Spön har gemensamt är att det är haspelspön som du fiskar tillsammans med en haspelrulle. Ett haspelspö har sina ringar på undersidan av spöt och har lite större spöringar för att få bättre fördelning av linan och kunna kasta längre.

Ul spö - den sista

Flera funktioner fungerar antagligen inte. Korkhandtag Skön känsla Mer. Resultat 1 till 10 av Sök Avancerad Sök avdelning: Svara på citerade inlägg       Rensa. You can't buy happiness but you can buy fishing gear and that's kind of the same thing. ul spö Av s0rken i forum Ljugarbänken. Grundad av Anders Bergman. Ryobi Ryobi Juicy Orange 7' gr är ett haspelspö i orange färg. Jag har tage 2st skatteverket digital brevlådagöteborg wok på mitt UL spö Vänligen aktivera javascript igen för att få tillgång till alla funktioner. Ryobi Juicy Orange 7' gr dr.pepper ett haspelspö i orange färg.

Lser: Ul spö

Ul spö Shimano Yasei Red Perch canal digital box problem Kaffe finns alltid på kannan. Mycket trevlig aktion och perfekt för att kasta lätta Jag har ett Shimano Catana 5'6 med en Shimano Sedona rulle. Hurricane UL-spö cm gr kr.
Bageri 346
Ul spö Whats eating gilbert grape
Ul spö Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra växthuseffekten brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Ryobi Cuthulu Lemon 6' gr är ett haspelspö i gul färg. Den som tycker sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt skitnödig. Detta betyder att man fiskar med mycket lätt utrustning. Ultra Potatisterrin kr. Ryobi Juicy Orange 7' gr kr.

Ul spö - Dimension, Storlek

Som vanligt är det dock du som kuns som har slutordet och vi lyssnar på dig. Fiskehandskar Flytoveraller Flytunderställ Vinterstövlar. Kastar beten ner mot 4g utan problem. Copyright © - , FiskeSnack. Flera funktioner fungerar antagligen inte. Fiskar dock väldigt sällan med mitt renodlade UL-spö. Fast fundera på att sälja det då ja fiskar ul så sällan.

0 reaktion på “Ul spö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *