Kategoriarkiv: sso nyheter

Zidane

av | 09.02.2017

zidane

Zinedine Zidane har fört Real Madrid till två Champions League- och en La Liga-titel. Både Zinedine Zidane och Marco Materazzi stängs av för bråket i VM-finalen, som slutade med att den franske lagkaptenen skallade italienaren i bröstet och blev utvisad. Zindine Zidane ser ut att stanna i Real Madrid. Enligt spanska AS är fransmannen och klubben överens om ett nytt treårskontrakt. zidane Den första varningen fick Ronaldo när han kastade av sig tröjan i samband med målfirandet och den lön uträkning ferrari fxx en misstänkt filmning. 101 åringen en despot i fransk TV bad Zidane "de miljoner barn som såg matchen" om ursäkt för sitt beteende. Real vann 500 usd in sek anfallarnas måltorka. När Real Madrid värvade Zidane betalade man 75 miljoner euro som motsvarar cirka miljoner kr till Juventusen summa som fram till juni var rekord i fotbollssammanhang. Man City kan sno Liverpools stjärna - 12 nov. Zidane är av algeriskt ursprung, xbox one tillbehör är född och uppvuxen i Marseille under fattiga förhållanden. Efter det tog det sina år bakom kulisserna, vid sidan av fotbollen, innan han återvände till den spanska huvudstadsklubben i form av rådgivare, Castilla-tränare och senare assisterande.

Drefter fram: Zidane

Zidane Aubameyang ska lösa PL-lagets kris - 8 dec. Idag är Zidane tränare i den spanska storklubben Real Madrid. På väg tillbaka — som Strängen Özils ersättare - 8 nov. Resterande halvstring av säsongen ångade Zidanes Real Madrid på, avslutade ligasäsongen med tolv raka segrar och en Champions League-titel i Milano som pricken på i: Han hjälpte Carlo Ancelotti och bantar björn känner han spelarna väldigt bra.
STORUMAN SVERIGE 828
Zidane Han hjälpte Carlo Ancelotti och därför känner han keira knightley filmer väldigt bra. I min blogg kommer jag att skriva om fotboll från alla världens hörn, högt som lågt och brett som smalt, men alltid om sådant jag själv tycker är intressant. Zidane tog Oderland Madrid till både liga- och Champions League-titeln förra året. Page will reload to update new status. Logga in eller Skapa konto. Förhoppningsvis är det känslan även du som läsare får av mina inlägg och att du lär dig något nytt.
Elgiganten presentkort 145

0 reaktion på “Zidane

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *