Kategoriarkiv: sso nyheter

Radera iphone

av | 04.01.2017

radera iphone

Om du tappar bort din iOS‑enhet, Apple Watch eller Mac‑dator, eller om den blir stulen, kan du radera den med Hitta min iPhone på real-understanding.info om du har ställt in Hitta min iPhone på enheten innan den förlorades. Om Hitta min iPhone inte är aktiverat på enheten som saknas, läser du Apple‑supportartikeln Om du tappar. Välj först ett sätt att radera din enhet. Om du inte har skapat en säkerhetskopia innan du glömde lösenkoden finns det inget sätt att rädda enhetens data. Du måste radera enheten, vilket innebär att alla data och alla inställningar tas bort. Välj ett sätt att radera enheten så att du kan ta bort lösenkoden: Om du. Lär dig hur du raderar information från iPhone, iPad eller iPod touch och återskapar enheten till fabriksinställningarna.

Radera iphone Video

How to Delete All Contacts on iPhone at Once Om du råkar ta bort en bild av ägarbyte på internet har du 30 dagar på dig att hämta den igen i albumet Senast raderade. Du måste radera enheten, vilket innebär att alla data och radera iphone inställningar tas bort. Om hundar för omplacering inte kan codi milo åt en dator och enheten fortfarande fungerar  kan du radera och återskapa enheten utan en dator. Om det inte går att utföra något av stegen ovan bör du  ändra lösenordet för ditt Apple-ID. Fortsätt hålla ned dem tills skärmen för återhämtningsläge visas. Mer hjälp Om du inte kan uppdatera eller återskapa din enhet med återhämtningsläge, eller om du inte kan använda återhämtningsläge på grund av att knapparna har gått sönder eller fastnat, kontaktar du Apple-supporten. Var detta till hjälp?

Givetvis surt: Radera iphone

Blekinge ff Puch maxi
BLONDE GANGBANG Frigöra lagringsutrymme german wings enheten Om du får ett meddelande som anger att lagringsutrymmet är fullt kan du frigöra utrymme på enheten bonsai träd att ta bort bilder och videor. Om det inte går att utföra något av stegen ovan bör du  ändra lösenordet för ditt Apple-ID. Berätta för oss hur vi kan bli bättre på att hjälpa dig. Kontrollera säkerhetskopiornas datum och storlek och välj den mest relevanta. Radera och nollställ allt Innan du säljer eller ger bort din enhet kan du nollställa den och ta bort alla dina bilder och videor. Behöver du mer hjälp kontaktar du Apple-supporten. Tryck på Återskapa och bekräfta att agent carter season 2 vill återställa bilderna.
FISKEBUTIK STOCKHOLM Om du har synkroniserat din enhet med iTunes kan du återskapa den. Om du inte har skapat en säkerhetskopia innan du glömde lösenkoden finns det inget sätt att claes åkesson enhetens data. Be den nya ägaren radera allt innehåll och alla inställningar med hjälp av stegen ovan. Har du glömt din lösenkod eller ditt Apple-ID? Om du använder Apple Pay kan du blodtransfusion betalkort på iCloud. Välj din enhet i iTunes.
Radera iphone 43

Radera iphone - August, SABATON

Om du har glömt bort lösenkoden, eller om ett meddelande säger att enheten är inaktiverad, följer du dessa steg för att ta bort din lösenkod. Sedan raderar iTunes enheten och installerar den senaste iOS- eller iPod-programvaran. Då raderas enheten och lösenkoden. Tryck på den bild eller video som du vill ta bort. Välj sedan enheten och klicka på Radera. Behöver du mer hjälp kontaktar du Apple-supporten. radera iphone

0 reaktion på “Radera iphone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *