Kategoriarkiv: sso nyheter

Svt chef

svt chef

Internutredning mot en manlig chef på företaget – misstänks ha utsatt kvinnliga medarbetare för sexuella trakasserier. En SVT-chef som har anklagats för sexuella trakasserier har valt att säga upp sig med omedelbar verkan. SVT kommer att göra en polisanmälan med anledning av vad som kommit fram i en internutredning. I samband med att de nya uppgifterna kom fram stod det klart att chefen valt att säga upp sig med omedelbar verkan. Det rapporterar SVT:s interntidning Vipåtv. SVT har polisanmält medarbetaren. I förra veckan slog hashtagen #metoo, under vilken kvinnor vittnar om sexuella övergrepp och trakasserier.

Henrik von platen

henrik von platen

Personkopplingar. Christoffer har 6 personkopplingar, varav 3 st är män, 3 st är kvinnor och 0 st är ej folkbokförda i Sverige. Snittålder 57 år. Visa alla personkopplingar. Kändisar som fyller år samma dag. Ulf Kristersson (53 år, Politiker); Niclas Alexandersson (45 år, Fotbollsspelare). Fordonsinformation. Fordonsinformation. Henrik von Platen, Singapore, har avlidit i en ålder av 62 år. Hans närmaste är hustrun Miyoung, barnen Millie och Carl-Gustaf (C-G), modern Mildred och systern Margaret. Henrik var diplomatbarn, uppväxt i Genève och Paris. Han tog studenten på Sigtunaskolan , där han var skoltidningens kreative. Bostadsinformation. Per Henrik Anders Johan delar ett småhus på m² med en kvinna på 45 år. Bostaden har ett uppskattat värde på 6 kr. Visa info om bostaden i bostadsregistret.

Koppla ipad till tv

koppla ipad till tv

Du kan använda en Digital AV- eller VGA-adapter för att ansluta din iOS-enhet till en skärm, som en TV, projektor eller datorskärm. Koppla från och anslut adaptern från din iPhone, iPad eller iPod touch och från TV:n, bildskärmen eller projektorn. Se till att din VGA- eller HDMI-kabel fungerar, eftersom. Hej! Jag innehar en iPad Air och en iPhone 5S och undrar nu hur jag BÄST kopplar dessa till min LED-TV? Jag tänkte alltså välja mellan att använda apple tv eller en hdmi-lightning adapter. Jag har en bra internetuppkoppling hemma så hastigheten duger nog väl. Om jag lägger in en film på iPaden eller  Koppla in iMac till TV, hur? - iMac. Generellt så finns det två sätt; antingen via sladd (VGA eller HDMI) från iPad till tv:n, eller trådlöst. Vid det förstnämnda krävs en adapter mellan iPad och den sladd man vill stoppa in i tv:n. För trådlös överföring går det att enkelt koppla iPad via Apples trådlösa AirPlay-teknik om man har Apple TV och en.

Träpanel tapet

träpanel tapet

Hitta dina nya tapet på K-rauta. Vi erbjuder ett stort utbud av tapeter för ditt vardagsrum, sovrum eller kök och verktygen du behöver för att sätta upp dem. Har du tröttnat på kökstapeterna? varför inte en trävägg i köket, med våran höga kvalitet så kan du få känslan att du har en riktig trävägg i köket. Prisvärda tapeter. Sedan Rusta startade har vi sålt mer än 10 miljoner rullar tapeter. Rusta samarbetar med etablerade designers och tapeterna tillverkas i Europa. Tack vare våra stora inköp och inga mellanhänder så kan vi pressa priserna rejält. På Rusta hittar du papperstapeter och non-woven tapeter. Titta igenom  ‎Tapeter · ‎Tapetnyheter · ‎Ge trappan nytt liv med tapet! · ‎Tapetlim & tapetverktyg.

Sommarpratare idag p1

sommarpratare idag p1

MUSIKER. – Jag ska prata om min bakgrund och hur det aldrig riktigt blir som man tänkt sig. Sommarvärdar Genomtänkt och begåvad radio med intressanta människor som roar och berör. P1 är talat innehåll om samhälle, kultur och vetenskap. Kanalen erbjuder nyheter och aktualiteter, granskning och fördjupning men också livsåskådnings-och.

Rock am ring

rock am ring

Tyska festivalen "Rock am Ring" återupptas efter terrorlarm. Rock am Ring, Nürnberg: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Rock am Ring i Nürnberg, Tyskland på TripAdvisor. Den tyska musikfestivalen Rock am Ring fortsätter efter att ha fått avbrytas på fredagskvällen på grund av ett misstänkt terrorhot.

Elektravägen

elektravägen

Företagsinformation för elektravägen 10 i Hägersten med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare. Kontors- och industrifastigheten på Elektravägen i Västberga i Hägersten uppfördes under Fastigheten, som har ett mycket bra logistikläge, har byggts till och moderniserats i omgångar och inrymmer ett flertal kommersiella verksamheter. Hitta och få information om elektravägen 18 i Hägersten och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Uppdateras dagligen.

The mighty ducks

the mighty ducks

Om programmet. Barnprogram/Komedi min After reckless young lawyer Gordon Bombay (Emilio Estevez) gets arrested for drunk driving, he must coach a kids hockey team for his community service. Gordon has experience on the ice, but isn't eager to return to hockey, a point hit home by his tense dealings. kom sportfilmen The Mighty Ducks, eller Mästarna på svenska. "The Mighty Ducks" blev en oväntad dundersuccé som kom från ingenstans. Kultfilmens framgångar på bioduken var så stora att Disney valde att starta ett NHL.

Kraftverk sverige

kraftverk sverige

Sommaren påbörjades bygget av Juktans kraftstation som kom att bli Sveriges största pumpkraftverk som togs i drift Från magasinet i sjön Storjuktan pumpades vatten under nätter och helger upp till Blaiksjön, vid produktion av elkraft tappas vattnet från Blaiksjön. Sverige. Brynge kraftverk. Statkraft er det fjerde største energiselskapet i Sverige. Bildet viser kraftanlegget Brynge i Nord-Sverige. (Foto: Statkraft). Statkraft Sverige AB og Statkraft Financial Energy er heleide datterselskaper i Statkraft-konsernet. Statkraft er i dag det fjerde største energiselskapet i Sverige, og eier og driver. Dena Lista över vattenkraftverk i Sverige är inkomplett, men ala kraftverk med en effekt på 75 MW och över finns med. 96 relationer.

Sony ht-ct80

sony ht-ct80

Klart och detaljerat ljud Sony soundbar har en totaleffekt på 80 watt och en subwoofer förhöjer effekten när du ser på film. Tack vare virtuellt surroundljud kommer du att omslutas av ljudet. Jämför priser på Sony HT-CT80 Hembiosystem. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Krångelfri filmvisning i hemmet. Visa filmerna på bästa sätt med Soundbar HT-CT Med kanaligt surroundljud, en digital S-Master-förstärkare och en trådbunden subwoofer har du allt du behöver för att omedelbart blåsa liv i filmer och musik. Placera Soundbar-enheten framför tv:n och anslut via ett flertal olika ingångar.