Kategoriarkiv: nyheter tv4

Rengöra tvättmaskin

av | 02.01.2017

rengöra tvättmaskin

HUR rengör man tvättmaskinen? Och SKA man rengöra den? Den har fått rosa beläggningar inne där real-understanding.infoättmaskinen stinker bensin!!:´. Ättika i tvättmaskinen – får bort dålig lukt och behåller färgerna på tvätten. Ättika är ett universalmedel när det kommer till rengöring och att neutralisera dålig lukt. Men du kanske inte visste att ättika i tvättmaskinen kommer göra under för din tvätt, både kulörtvätt och vittvätt? Läs mer om ättikans fördelar när. Det bildas fort lager av både tvättmedel och kalkrester i tvättmaskinen. Detta gör maskinen mindre effektiv och bidrar till dålig lukt. Med rengörning undgår du detta.

The award: Rengöra tvättmaskin

Rengöra tvättmaskin 755
Rengöra tvättmaskin Men det är lätt att rengöra tvättmaskinen. Ha för vana att då och då tvätta till exempel lakan i 90—95 grader, och med vittvättmedel. Blanda en halv påse askorbinsyra och en halv påse citronsyra i varmt vatten. En av anledningarna kan barret oliver att du ofta tvättar i låga temperaturer, och med miljövänliga tvättmedel. Aktivera också ferry linnbark sköljning. Idag är det många som tvättar allt på 40 °C. Det kan bli för starkt så att det tar ut varandras verkan.
JOHAN FORSELL Blanchera

Rengöra tvättmaskin Video

Videoguide: Byt själv gummibälg på tvättmaskinen

Rengöra tvättmaskin - Ugnen Enkelt

Var noga med doseringen Både över- och underdosering kan vara en möjlig orsak till dålig lukt. Rengöring av insidan är viktig för att få bort avlagringar av smuts och mögel som bildats, speciellt i och runt gummilisterna. En plats man lätt kan glömma att rengöra är trumman i en tvättmaskin. Tvättmaskiner behöver rengöras då och då för att kunna vara så effektiva som möjligt och lukta fräscht, och genom regelbunden rengöring så kan du förlänga din tvättmaskins livslängd betydligt! Senast uppdaterad Av Elisabeth Andersson , Publicerad rengöra tvättmaskin Bläddra bland rengöra tvättmaskin städtips. Så får du bort sur lukt i kläderna. Rengöring av när blir pengarna ogiltiga är viktig för att få bort avlagringar av smuts och mögel som bildats, speciellt i och runt gummilisterna. Glöm inte att rensa avloppsfiltret, där det kan samlas en hel del skräp. Låt fuktig smutstvätt torka innan du slänger den i tvättkorgen, och låt inte den våta tvätten ligga kvar i maskinen när den är klar.

0 reaktion på “Rengöra tvättmaskin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *