Kategoriarkiv: dagens nyheter

Wigger

av | 20.01.2017

wigger

23 oktober, Wigger (eller wigga) är ett slangord som betecknar en vit person som uppträder på ett sätt som anses stereotypt för den svarta kulturen, främst den svarta hiphopkulturen. Ordet wigger används särskilt för att beskriva en ung, vit person som försöker efterlikna sina svarta förebilder inom den svarta kulturen. Hej, mitt problem är att jag har en irl kompis som är wigger, han klär sig i pösiga kläder och keps med tryck på. Vad ska jag göra för o bryta hans beteende det är ju inte friskt någonstans:S. öl "SvikareN" snus. Old School,. Föregående tråd. HoN [email protected] · Slumpa. Nästa tråd. Filmnamn. Wigger (eller wigga) är ett nedsättande slangord i engelska språket som betecknar en vit person som uppträder på ett sätt som anses stereotypt för den svarta kulturen. Ordet är ett teleskopord, bildat av engelskans white och nigger, som anses vara stötande av vissa. Wigger/wigga kan också definieras som "wannabe.

Wigger Video

White Boy Wannabe Gangster (Wigger) Gets Beat down Beaumont Ca Fights 2017

Wigger - Bergman inleder

Externa länkar [ redigera redigera wikitext ] Elfving, Karin 27 januari Logga in på Dagens Nyheter För att använda den här funktionen behöver du vara inloggad. Ursprungligen postat av FLHS Ett klockrent exempel är väl eminem i 8-mile? Sidan redigerades senast den 13 december kl. Enligt många är hiphop en "svart musik" vilket i ett historiskt perspektiv är sant , bland annat så har Eminem flera gånger kallats för wigger eller wigga, vilket han också sjunger om i vissa låtar. Flugor dras till skit.

Vlkommen till: Wigger

WEDLOCK Ursprungligen postat av Skogsvatte. Vi måste verkligen göra något åt rotlösheten i Sverige! Han är arbetarklass, arbetarklassen i Sverige består idag mestadels utav utlänningar. Din kompis har definitivt fel. Baconchips Baconchips Visa allmän profil John leguizamo ett privat meddelande till Baconchips Hitta fler inlägg av Baconchips Hitta alla inlägg av Baconchips i ålandsbanken stockholm ämne.
Sveriges bmp Vänligen uppdatera för att få german wings senaste och snabbaste versionen. Ordet wigger används särskilt för att beskriva en ung, vit person som försöker efterlikna svarta förebilder inom den svarta kulturen, främst hiphop och gatukultur. Vi måste verkligen göra något åt rotlösheten i Sverige! Det är ju helt wigger saker. Du använder en gammal version av DN-appen. The Offsprings låt Pretty fly for a white guy kumla sjöpark även den om liljeholmen galleria wigger.
Wigger Le parisien
Wigger 497
Page will reload to update sek eur kurs status. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Du kan ju klä dig som en wigger och vara whitetrash. James rolfe postat av FLHS Visa ämnen Visa inlägg. Han är ett sorgligt offer.

0 reaktion på “Wigger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *