Kategoriarkiv: dagens nyheter

Barnkanalen idag

av | 23.12.2016

barnkanalen idag

Ge dig själv ett löfte och låt hela svenska folket följa med på din resa under ett år! Från 1 december började Barnkanalen sända – Den 5 januari utökade Barnkanalen sina sändningstider ytterligare från – Därefter börjar SVT24 sina sändningar på samma kanalplats. Tidigare avlöstes Barnkanalens sändningar av Kunskapskanalen. Idag sänds inga barnprogram i SVT1. Idag är sista chansen att klicka fram en ledtråd! Gör er redo för Klickmonstret i Sommarlov. Kl på.

Barnkanalen idag - Efter mndagkvllens

Följ med till Trädtopolis, en förunderlig plats där du kan hjälpa till att skydda och hjälpa invånarna med Träd Fu-magi. Som tur är så har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom, så i slutänden löser han alltid sina problem på sitt eget, ofta lite speciella sätt. De älskar att buffas, krocka och köra vilt, i Verksta finns det gott om utrymme. En serie om rivalitet, familjeproblem och att vara en så bra vän man kan. Elefantprinsessan Australisk barnserie från Lässugen - meänkieli Svensk barnserie från På vinden hittar Jamillah en magisk lampa vars ande tar henne tillbaka till antika Bagdad.

Barnkanalen idag Video

Snoppen och snippan *musikvideo* - Bacillakuten på Barnkanalen barnkanalen idag

Barnkanalen idag - Bergstrm som

Samtidigt övar Vega och Nova på sina superhjältekrafter. Jett och hennes vänner levererar! Selma är 9 år och har sedan hon förlorade sina föräldrar i en olycka bott hos Ruth, en ganska sträng granntant som ansvarar för Selma och hennes hund Casper. Därför dyker han upp hos familjen och ber Vampyrella hjälpa honom att nätdejta. Brittisk-amerikansk barnserie från

0 reaktion på “Barnkanalen idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *